Home / archiefcentraal / nijboer sluit green deal met amsterdam arena

nijboer sluit green deal met amsterdam arena

Nijboer Interieur & Design uit Mariënheem heeft onlangs een ‘Green Deal’ gesloten met de Amsterdam ArenA. Op vrijdag 11 november maakten 36 bedrijven concrete afspraken om samen de duurzame ambitie van de Amsterdam ArenA te verwezenlijken. De ondertekening vond plaats in het bijzijn van onder andere voormalig Minister President Jan Peter Balkenende en Danny Blind.

In 2010 stelde de Amsterdam ArenA een vijfjarenplan op om het stadion te verduurzamen. Zo zal de organisatie in 2015 geen gram CO2 meer uitstoten, minder afval produceren en het waterverbruik verminderen. Om haar ambities te bereiken betrekt de Amsterdam ArenA haar partnerorganisaties hierbij.

In de komende drie maanden zal voor iedere Green Deal concrete afspraken worden opgesteld. Met Nijboer Interieur & Design zullen afspraken worden gemaakt over zaken die betrekking hebben op het gehele interieur van de Amsterdam ArenA zoals gebruik van duurzame materialen. In 2012 staan strategische meetings gepland, die in het laatste kwartaal van 2012 worden afgesloten in het dan opleverde nieuwe duurzame Hoofdgebouw van de Amsterdam ArenA zelf.

Kijk voor meer informatie over Nijboer Interieur&Design op www.nijboer.nl

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.