nieuwe onderdelen op eindejaarsfeesten

De Eindejaarsfeesten in ’t As-Spel in Mariënheem kennen dit jaar een aantal nieuwe onderdelen. Op vrijdag 23 december vindt er een Kerstshow plaats en op tweede kerstdag, maandag 26 december, vindt er een darttoernooi plaats.

Initiatiefnemer van de Kerstshow, Andre Holtmaat, liep al langere tijd rond met het idee om een nieuw en andersoortig element toe te voegen aan de Eindejaarsfeesten. Samen met leden van de toneelvereniging de Heemspelers is de gedachte van een onderscheidende Kerstshow uitgewerkt. “De Kerstshow in Mariënheem onderscheidt zich van andere Kerstshows, doordat deze bestaat uit zang en theater. Aan de Kerstshow zullen, muzikaal begeleid, onder andere de Vocalgroup Voices, toneelvereniging de Heemspelers en solist Thomas Bril meewerken.”

Tijdens de Kerstshow worden bekende, populaire liedjes gespeeld. De presentatie ligt in handen van Martin Hutten. ‘t As-spel in Mariënheem wordt voor de Kerstshow zowel binnen en buiten als sfeervol aangekleed. Natuurlijk zijn er onder meer toepasselijke warme dranken verkrijgbaar. Er is plaats voor ruim vierhonderd zittende bezoekers. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur.

Toegangskaarten voor de Kerstshow kosten 7,50 euro per stuk en zijn telefonisch te reserveren via 06-23654669. Voorverkoop vindt ook plaats in gemeenschapscentrum de Schalm in Mariënheem op zondag 4 december van 10.30 tot 12.30 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Op dinsdag 6 december is hier nogmaals een voorverkoop, dan tussen 20.00 en 22.00 uur. Kaarten kosten aan de kassa 10 euro. Toegang vanaf 16 jaar.

Darttoernooi

Op tweede kerstdag vindt het Darttoernooi ‘Mariënheem Open’ plaats, georganiseerd door de Dartclub. Zowel de recreatieve als wedstrijddarter komen op dit toernooi tot hun recht. Opgave kan op de site www marienheemopen.nl De deelnamekosten bedragen 10 euro. Het prijzengeld bedraagt ongeveer 2.000 euro.

Playbackshow

Op donderdag 29 december vindt de Playbackshow plaats, georganiseerd door het actiecomité van de Voetbalvereniging. De vorige edities hebben geleerd dat het niveau van de circa vijfentwintig deelnemende jeugd- en seniorenacts hoog is. Voor iedereen met een muzikaal- en showhart een echte aanrader.

Oude en Nieuw

Oudejaarsavond, zaterdag 31 december, is ‘t As-Spel traditiegetrouw geopend van 22.30 uur tot 03.30 uur, om samen het oude jaar uit en het nieuwe jaar in te gaan. Jong en oud, iedereen kan in en uit lopen.

De Eindejaarsfeesten worden op Nieuwjaarsdag zondag 1 januari afgesloten met de Nieuwjaarsreceptie om 14.30 uur, georganiseerd door Plaatselijk Belang. Iedere Mariënhemer is hiervoor uitgenodigd. Programmaonderdelen zijn onder meer de presentatie van het jaaroverzicht gemaakt door leden van het Omnihuus, de kennisquiz voor verenigingen en optredens van de winnaars van de playbackshow.

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie vindt bij ’t As-Spel de traditionele Bas Hutten Nieuwjaarsduik plaats. Voor bezoek aan de Playbackshow wordt een bescheiden entree gevraagd. Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag is vrij toegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.