nieuwe instrumenten voor showkorps amicitia

In deze tijden van bezuiniging op kunst en cultuur is de vereniging op zoek gegaan naar partners die ons kunnen helpen bij de aanschaf van nieuwe instrumenten. Deze partners zijn gevonden in het Coöperatiefonds van de Rabobank, het VSB Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Alle drie partijen hebben subsidie toegekend.

“Instrumenten en uniformen kosten veel geld”, aldus bestuurslid Robbin Harleman. “En toch willen we als vereniging graag groeien. Dit is lastig als de economische vooruitzichten slecht zijn. Ook zijn er de afgelopen tijd veel nieuwe leerlingen bijgekomen, die allen een instrument moeten hebben. Wij willen deze leerlingen niet laten wachten.”

Sowieso hoeven leerlingen bij Amicitia nooit te wachten op les. “Want dat demotiveert enorm. Daarnaast vinden wij dat er een instrument voor hen moet zijn zodra ze dat nodig hebben. Dit was even moeilijk: sommige instrumenten waren oud en versleten. Daarom hebben we besloten om flink te investeren en nieuwe instrumenten aan te schaffen.”

Tevens worden er uniformen aangeschaft voor de majorettes en voor de leerlingen die mee kunnen lopen bij onze straatoptredens. De helft van deze grote investeringsronde is gefinancierd met hulp van bovengenoemde partners.

Nieuwe leerlingen kunnen zich altijd aanmelden. Bij enkele onderdelen zijn nog plekken vrij. Voor meer informatie kijk je op staging2.showkorpsamicitia.nl kijken of bel je met Anita Harleman via 0570-531812.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.