neem een kijkje in het pakhuis van sinterklaas

Altijd al een kijkje willen nemen in één van de pakhuizen van Sinterklaas? Dat kan. Sinterklaas en zijn pieten houden op zaterdag 26 november van 13.30 tot 16.00 uur een open huis in het pakhuis in Heino. Sinterklaas roept alle kinderen in de omgeving op om de kleurplaten, die bij alle scholen en de kinderopvang worden verspreid, samen met een verlanglijstje in te leveren bij Sinterklaas.

In het mooie pakhuis worden de kinderen geanimeerd door de hulppieten. Ze mogen het verlanglijstje samen met de Sinterklaas in de computer typen en daarnaast krijgen de kinderen inzicht hoe de hulppieten cadeaus inpakken. Natuurlijk worden er ook samen met Sinterklaas en zijn pieten liedjes gezongen. De kinderen krijgen natuurlijk pepernoten van de pieten.

“Gelukkig hebben we weer een mooie locatie gevonden voor het Pakhuis van Sinterklaas”, geeft communicatiepiet aan. “Van Sint kreeg ik opdracht om weer een A-locatie voor het Pakhuis te huren. Zo kwamen we uit op het pand aan de Stationsweg 4, waar Liv en Fleurissant hebben gezeten. Gelukkig werken we al jaren prettig samen met de Heinose Winkeliers Vereniging (HWV)”, grapt communicatie Piet. “Want samen hebben we ons uitgesloofd om er zaterdag een waar spektakel van te maken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.