moon star events en lampe zoeken dj talent

Moon Star Events en De Leeren Lampe houden op zaterdag 28 januari een dj contest voor Destination X. Op Destination X presenteert Moon Star Events in samenwerking met De Leeren Lampe drie talentvolle Hardstyle-dj`s die inmiddels al op grotere evenementen hebben bewezen over talent te beschikken. Ook is er een plek vrijgehouden voor een dj-talent uit de regio Salland.

Dus woon jij in Salland, en zou je graag als Hardstyle dj-talent naast Tartaros, Deetox en Dymonic op de eerste editie van Destination X willen staan? Grijp dan nu je kans en doe mee aan deze contest. Om deel te nemen moet je uit Salland komen, hardstyle, raw hardstyle of Early hardstyle draaien op cd of vinyl en een demo hebben van 30 of 45 minuten.

Indien je aan deze voorwaarden voldoet, stuur je jouw demo inclusief tracklist onder vermelding van contest Destination X naar djcontest@moonstarevents.nl, voorzien van je naam, woonplaats, leeftijd, CD of Vinyl, artiesten naam en link naar je artiestenprofiel op partyflock. Heb je geen artiestenprofiel stuur dan een verwijzing naar je persoonlijk partyflock profiel of geef wat informatie over jezelf.

De sluitingsdatum voor deze contest is op 16 december en de winnaar wordt op 3 januari bekendgemaakt . Hou er dus rekening mee dat je uitgekozen kan worden en hou dus 28 januari vrij totdat je bericht hebt gekregen of je wel of niet gekozen bent. Meer informatie over Destination X kun je vinden op staging2.moonstarevents.nl en staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.