Home / archiefcentraal / mist erieus kruising tussen herfst en winter

mist erieus kruising tussen herfst en winter

De mist van de afgelopen dagen is niemand ontgaan. Waar iedereen juist minder dacht te zien, zag Hans Bisschop juist extra aanleiding om gewapend met fotocamera het Boetelerveld te bezoeken. Hij kwam terug met een prachtige fotoserie onder de noemer Mist-erieus Boetelerveld.

Een serie vol herfstachtige plaatjes, mist en zelfs een kleine intrede van de winter: Op een plas in het Boetelerveld lag al een dun laagje ijs. De zon deed zondag zijn uiterste best om door de wolken heen te komen, maar verloor het van de deken.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.