mint richt zich nu ook op de zakelijke markt

Sinds enkele maanden vormt hij samen met Michel in ’t Veld de directie van het bedrijf. “Het ondernemerschap begon steeds meer te kriebelen”, vertelt Jody. “Bij Mint zag ik daar alle mogelijkheden voor. Wat me zo aanspreekt in deze organisatie? De korte lijnen. We blijven van a tot z betrokken bij onze opdrachten. Michel en ik gaan er 150 procent voor.”

Mint is sinds begin september de nieuwe naam van Reimert Keuken- en Meubelmakerij. Michel had dit bedrijf al eerder overgenomen van Eddie Reimert. Aanvankelijk was het de bedoeling om verder te gaan op de oude voet, met een kleine verbreding richting de zakelijke markt. Dat kwam echter in een stroomversnelling toen Jody Scholten zich bij hem meldde met het plan om de activiteiten uit te breiden met het maken en realiseren van zakelijke interieurs. De twee heren kennen elkaar van hun vorige werkgever Nijboer Interieur & Design in Mariënheem. “Ik heb me daar altijd bezig gehouden met de zakelijke markt”, vertelt Jody. “Ik ging over de verkoop en Michel deed uitvoering en projectbegeleiding. We vulden elkaar prima aan. Samen beschikken we over ontzettend veel ervaring. Het leek me dan ook geweldig om samen met Michel Mint in de markt te zetten.”

Wat de zakelijke markt betreft, moet iedereen bij Mint kunnen aankloppen. Of het nou gaat om de inrichting van een winkelketen, een huisartsenpraktijk, een horecagelegenheid of de slager om de hoek. “We maken gebruik van de diensten van verschillende interieurarchitecten. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialiteit. Het is absoluut niet onze bedoeling om ons te profileren met een bepaalde eigen stijl. Integendeel. We willen dat de wensen van de klanten centraal staan. Daarom doen we ook aan turn key-inrichting. We verzorgen alles tussen vloer en plafond en coördineren de werkzaamheden ook. Als wij klaar zijn, is de inrichting gereed voor gebruik. Wij vinden het heel belangrijk om de klant op dergelijke wijze te ontzorgen.”

Michel en Jody hopen zich op de zakelijke markt te profileren door hun enthousiasme en betrokkenheid. “Bij collega-bedrijven met een grotere omvang verhuist een project nog wel eens van bureau naar bureau. Wij blijven echter betrokken tot het laatste schroefje. In een relatief klein bedrijf als Mint zijn de lijnen altijd kort. Ook juist als de projecten een grotere omvang hebben, vinden wij het belangrijk dat de klant nog altijd die korte communicatielijnen heeft. We zijn hier allemaal enorm op elkaar ingespeeld, we hebben een no-nonsense houding en gaan er volledig voor!”

Mint is te vinden aan de Holterweg 9 in Heeten, tel: 0572-380692. Meer informatie op staging2.mintmaatwerk.nl en staging2.mintinterieurprojecten.nl

Flexibel

Mint beschikt in haar werkplaats over alle benodigde machines. Die kunnen ook ingezet worden voor het maken van zakelijke interieurs. Intern hoefde er dus niet veel te veranderen. “Er is hier enorm veel knowhow met betrekking tot de materialen en de benodigde technieken”, vertellen Michel en Jody. “Het personeel werkt volledig zelfstandig. Ze hebben ervaring met alle onderdelen van het productieproces. Dat maakt ons heel flexibel. De naam Reimert gold bij kenners in heel Nederland als een kwaliteitslabel. Dat label willen we absoluut behouden. Ben je dus als particulier op zoek naar een passende keuken of die ene mooie inloopkast? Of zoek je als bedrijf de zakelijke partner die jouw interieur een metamorfose geeft? Mint staat altijd voor je klaar!”

Mint

De naam Mint kan op velerlei manieren uitgelegd worden. Ten eerste is het een afkorting van Michel In ’t Veld. Ten tweede staat mint voor een frisse kleur en smaak. “Maar mint is in het Engels ook een synoniem voor iets dat perfect is uitgevoerd”, vertelt Michel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.