metamorfose voor josefien demmers

Josefien Demmers heeft van kapsalon Art of Hair en damesmodezaak SHE Fashion in Olst een volledige metamorfose aangeboden gekregen. Onlangs werd ze een hele dag in de watten gelegd.

SHE Fashion Olst hield alweer enkele weken geleden een modeshow in het Holstohus in Olst. Bijna driehonderd modebewuste dames waren getuige van de najaars- wintershow en de uitreiking van een mooie metamorfoseprijs die gewonnen werd door Josefien Demmers. De prijs omvatte onder andere een nieuw kapsel, make-up en nieuwe najaarsmode. “De prijs was het meer dan waard”, aldus Josefien Demmers. En het resultaat mocht er zeker zijn.

Iedereen kan bij SHE Fashion en Art of Hair terecht voor een metamorfose. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met alle persoonlijke wensen. “Het belangrijkste is natuurlijk dat je jezelf op je gemak voelt”, zo stellen Ans Nijhof, bedrijfsleidster van SHE Fashion, en Mirande Bakker, eigenaresse van Art of Hair. De metamorfose zal ook weer onderdeel uitmaken van de voorjaarsmodeshow van SHE Fashion Olst. De twee zaken zijn te vinden aan de A. Geertsstraat in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.