mart overmars prins der krielen

De Krielenmiddag was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Er was maar één prinsenkandidaat genaamd Mart Overmars. Dit betekende niet dat Mart zomaar prins werd. Hij moest zijn mantel, steek, keten en scepter verdienen. Door middel van opdrachten moest de kandidaat punten verdienen om zich Prins der Krielen te kunnen noemen.

Een jury, met onder andere Oud-Krielenprins Jimmy I en Prins der Stöppelkaters Klaas I, bekeek de opdrachten van dichtbij en velde hier hun oordeel over. Mart moest een toren van cupcakes maken, een lange polonaise achteruit lopen, een stoelendans doen en ezeltje prik. Ook werd er een vragenronde gedaan met een confettitijdbom.

De Dansmariekes, Firecats en Hofdames vulden het programma met hun spectaculaire dansen op onder andere een medley van Boney M en het nummer Burlesque van Christina Aguilera. In de pauze deed een clown ballontrucs.

Mart bracht als slotstuk een eigen versie van het nummer Cowboys en Indianen, met de titel “Kom zet je feestmuts op!” ten gehore. Daarna ging de jury in beraad. Zouden de Krielen dit jaar zonder Prins zitten? Na het lange beraad kwam de jury met hun oordeel. Mart Overmars is Prins der Krielen 2011-2012. Dit jaar zal hij over de jeugd regeren als Prins Mart I.

Het nummer ‘Kom zet je feestmuts op’ is hier te downloaden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.