mariabeeld van sokkel gestolen

Het Mariabeeld dat op de kruising van de Schoonhetenseweg en de Heesweg tussen Raalte en Schoonheten stond, is afgelopen weekend, tussen zaterdag 16.45 en zondag 15.00 uur, gestolen. De vermoedens in de buurt rijzen dat uitgaanspubliek achter de diefstal zit.

Ook wordt er gedacht dat het beeld niet ergens een nieuw onderkomen heeft gevonden, maar dat het ergens in een sloot ligt. Buurtbewoners roepen mensen die het beeld vinden dan ook op om het beeld terug te brengen. Het beeldje is wit met blauw en stond in een ruitvormige kast, dat in zijn geheel is weggenomen

Van de diefstal is aangifte bij de politie gedaan. De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.