mantelzorgers olst wijhe in de spotlights

De speciale bijeenkomst van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel voor mantelzorgers in de gemeente Olst-Wijhe is afgelopen weekend druk bezocht. In zaal Logtenberg konden de mantelzorgers genieten van een stampotbuffet en tussendoor kon men luisteren naar de verhalen van Janna van den Berg. Dit viel goed in de smaak, de aanwezigen genoten zichtbaar.

Ook vanuit de gemeente Olst–Wijhe was er aandacht voor de bijeenkomst. Wethouder Cor van den Berg opende de bijeenkomst met een welkomstwoord en Wethouder Ans Otterloo was aanwezig om de nieuw ontwikkelde mantelzorggids te presenteren. Deze gids wordt uitgegeven door de gemeente Olst–Wijhe. Op verschillende plekken binnen de gemeente kun je de gids vinden om mee te nemen, waaronder het Wmo-loket en de bibliotheek.

Vanuit de Wmo adviesraad kregen de mantelzorgers nog een kleine attentie aangeboden als afsluiting. Ben je mantelzorger en/of wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met de Vrijwillige Thuiszorg. De consulent voor de gemeente Olst-Wijhe is Herma Spoolder. Zij is bereikbaar via 0548-638830 en hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.