maaike heethaar op zoek naar mannen

Voormalig Miss Overijssel Maaike Heethaar gaat op zoek naar verschillende Overijsselse mannen. In een nieuw tv-programma op RTV Oost gaat ze vanaf 28 november op zoeken naar de ideale man uit Overijssel. De titel van het programma luidt Maaikes Mannen.

Maaike gaat op zoek naar Overijsselse mannen die een rolmodel zijn of die een bepaalde uitstraling of uitgesproken karakter hebben. In elke aflevering van ‘Maaikes Mannen’ maken we kennis met twee mannen, van wie er minstens één een bekende Overijsselaar is. Maaike neemt een kijkje op zijn werk maar zeker ook bij hem thuis. Wat doet hij in de badkamer aan zijn uiterlijk en hoe ziet de inhoud van zijn klerenkast eruit? Maar ook wordt gesproken over zaken als het combineren van werk en kinderen en vrijetijdsbesteding.

De gesprekken worden afgewisseld met leuke weetjes uit wetenschappelijke studies over de verhoudingen tussen mannen en vrouwen. Waar vallen vrouwen op, hoe heeft de man zich door de jaren heen ontwikkeld en waarom snappen mannen en vrouwen elkaar soms niet? En verschillen de mannen in Overijssel van die in de rest van het land?

In de eerste aflevering staat hairstylist Ad Peters uit Deventer centraal. Hij wordt zowel nationaal als internationaal als trendsetter in de haarmode beschouwd. Zijn kappers de ‘metroman’ bij uitstek of is dat vooroordeel onjuist? Verder gaat Maaike op bezoek bij oud-wielrenner Rob Harmeling uit Nijverdal. Sinds zijn actieve wielercarrière is hij actief als fabrikant van luxe spierverzorgende producten voor sporters.

‘Maaikes Mannen’ is elke maandag bij TV Oost te zien om 11.35, 12.35, 13.35, 16.20, 19.20, 21.20 en 22.20 uur. Er zijn herhalingen op dinsdag om 16.40, 19.40, 21.40 en 22.40 uur en op zaterdag vanaf 11.35 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.