Home / archiefcentraal / luisman sprint naar zege in lieshout

luisman sprint naar zege in lieshout

Jordy begon de wedstrijd met een kopstart. Al vrij snel ontstond een grote kopgroep welke gedurende de wedstrijd steeds verder uitdunde. Tegen het einde van de wedstrijd reden nog vier man aan de leiding, waaronder Jordy. In de laatste ronde reed één van de vier renners weg maar deze werd kort voor de streep weer teruggepakt. Roy van Heeswijk ging de sprint aan met Jordy in zijn wiel. Kort voor de finish ging Jordy erover en pakte zo zijn tweede overwinning tijdens een Nationale cross bij de Elites.

Daags ervoor nam Lyan Rensen deel aan een veldrit meetellend voor de GOW-competitie in Oldenzaal. Op het afwisselende parcours aldaar ging haar het crossen goed af. Ze finishte op een keurige derde plaats.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.