lopend bouwproject flierefluiter straks legaal

Ondertussen bouwde de Flierefluiter gewoon door, maar diende wel een bouwaanvraag in. Kort daarna constateerde de gemeente voor de tweede keer dat er bouwwerkzaamheden plaatsvonden. Toen besloot de gemeente om geen nieuw handhavingstraject te starten.

De gemeente is namelijk voornemens om de aanvraag voor allebei de lopende bouwprojecten goed te keuren. “Als we nog een handhavingstraject zouden starten, dan zouden de vergunning en de handhavingsprocedure ongeveer tegelijkertijd bij de Flierefluiter belanden.” Wel moet de Flierefluiter een dwangsom van 10.000 euro betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.