ladies night bij tuincentrum groot koerkamp

Tuincentrum Groot Koerkamp presenteert op zaterdagavond 19 november voor de derde keer een Ladies Night: een verwenavond voor vrouwen in kerstsfeer. Diverse specialisten, bedrijven en leveranciers geven deze avond advies over uiterlijk, verzorging, ontspanning, interieur en voeding.

Het wordt net als voorgaande jaren een avond vol gezelligheid met veel ideeën en demonstraties met het oog op de komende feestdagen. De nadruk van deze avond ligt op het geven van tips en ideeën voor de nadere decemberdagen. Er gelden diverse speciale Ladies Night aanbiedingen.

Gedurende de gehele avond is er live muziek van een accordeonorkest. Daarnaast zijn er onder andere demonstraties op het gebied van foambloemen en het breien van kerstballen. Verder kunnen de bezoekersinformatie krijgen over nieuwe schoonmaakmiddelen en huid- en nagelverzorging. De Kunst van Stijl uit Wijhe geeft kleuradvies. Schulten Feel Fashion uit Wijhe is vertegenwoordigd met sieraden en kledingaccessoires. Liefhebbers van wijnen, likeur en honing kunnen terecht bij de proeverij van de Hammerhof uit Raalte en bij de stand van slagerij Bergevoet uit Wijhe kun je ideeën voor de Sinterklaas en/of kerstdis opdoen.

Zuivelboerderij De Knapenvelder uit Raalte laat de bezoekers proeven van zuivelproducten, zoals boerenkaas en andere authentieke streekproducten. Tuincentrum Groot Koerkamp zelf geeft een workshop deur- en adventskransen maken. Deelname hieraan is gratis, je betaalt alleen voor de gebruikte materialen. De workshops duren van 19.30 uur tot 20.30 uur en van 20.45 uur tot 21.45 uur, voor deelname aan de workshops moet je je van tevoren aanmelden.

Verder is er voor alle bezoekers een gratis loterij met vele mooie prijzen en alle gasten ontvangen na afloop een goody bag. De toegang is gratis en de avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.