laatste tak aan estafetteboom in boskamp

De laatste tak van de estafetteboom is afgelopen zaterdag onthuld in zorgcentrum Sint Willibrord in Boskamp. De boom maakte sinds dit voorjaar een rondgang door alle kernen van de gemeente Olst-Wijhe.

Tijdens deze middag, die werd georganiseerd door de Activiteiten Commissie Boskamp in het kader van het tienjarig bestaan van de gemeente Olst-Wijhe, werd een speciaal voor dit feit geschreven toneelspel opgevoerd. Het stuk werd opgevoerd door een aantal zeer enthousiaste gelegenheidsspelers uit verschillende kernen van de gemeente en stond onder regie van Ruud de Groot.

Het toneelspel gaf een humoristische kijk op het wel en wee in een zorgcentrum, waarbij het dorpse leven onder de loep werd genomen. Het publiek – deze activiteit werd speciaal voor de 65-plussers van Boskamp opgevoerd – genoot zichtbaar van het toneelspel. Zij trakteerden de spelers na afloop dan ook op een meer dan verdiende ovatie.

Na afloop werd gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Ook werden er nog wat prijzen, waaronder een kappersbon van Art of Hair en een pedicurebon van Hilja Bentink, verloot. Alle bezoekers gingen uiteindelijk tevreden en positief gestemd naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.