kwiek verliest van concurrent loreal

Kwiek heeft zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen Loréal verloren. De thuisploeg uit Nieuwegein stond voor aanvang van de wedstrijd nog puntloos onderaan. Kwiek stond daar met twee punten één positie boven. Door de nederlaag van Kwiek staan de beide teams nu allebei op twee punten.

Het begin van het duel ging gelijk op, maar de laatste tien minuten voor rust verdween de structuur uit het spel van de Raalter ploeg. Hierdoor keek Kwiek bij tegen een achterstand van 11-8 aan.

Na rust gingen de dames van Kwiek er vol op, om het duel alsnog tot een goed eind te brengen. Dat lukte niet. Loréal liep verder uit, waardoor de Raalter formatie na rust tegen een achterstand van 18-13 aankeek. Een flinke inhaalrace bracht de dames nog wel op één punt afstand (20-19). Een kans op de gelijkmaker werd door de thuisploeg snel omgezet in een counter waaruit werd gescoord. Door de tegenaanval kwam de eindstand 21-19 op de borden te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.