Home / archiefcentraal / kritiek cda op minister over n35

kritiek cda op minister over n35

“We mogen van minister Schultz straks op bijna alle snelwegen 130 rijden, maar voor de belangrijkste verkeersader tussen Zwolle en Twente heeft zij geen ambitie,” constateert CDA-Kamerlid Van Hijum teleurgesteld. De N35 lijkt niet op het netvlies van de huidige minister te staan. Dit tot ergernis van het CDA.

Het CDA zal in het debat over de infrastructuurplanning van het Rijk (MIRT) vragen om de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal weer op de rijksagenda te plaatsen. Maar ook de regio (overheden, bedrijfsleven) zal zich bij de minister en de Kamer moeten laten horen, denkt het CDA. Daarnaast is het van belang dat de provincie en gemeenten laten zien dat ook zij bereid zijn om te investeren in het opwaarderen van de N35, stelt het CDA.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.