kritiek cda op minister over n35

“We mogen van minister Schultz straks op bijna alle snelwegen 130 rijden, maar voor de belangrijkste verkeersader tussen Zwolle en Twente heeft zij geen ambitie,” constateert CDA-Kamerlid Van Hijum teleurgesteld. De N35 lijkt niet op het netvlies van de huidige minister te staan. Dit tot ergernis van het CDA.

Het CDA zal in het debat over de infrastructuurplanning van het Rijk (MIRT) vragen om de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal weer op de rijksagenda te plaatsen. Maar ook de regio (overheden, bedrijfsleven) zal zich bij de minister en de Kamer moeten laten horen, denkt het CDA. Daarnaast is het van belang dat de provincie en gemeenten laten zien dat ook zij bereid zijn om te investeren in het opwaarderen van de N35, stelt het CDA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.