koren kerstsamenzang salland vocaal bekend

De koren die op woensdag 21 december mee zullen doen aan de Kerstsamenzang van Salland Vocaal in de Pauluskerk in Raalte zijn bekend. Mannenkoor Salland Vocaal, Gospelkoor Freedom, Gemengd Koor van de Pauluskerk, Kinderkoor “Enjoy”, Organist Klaas Bos (van de Plaskerk), de Raalter talenten Nella, Nikki & Rosalie (zang, piano en gitaar) en het Kerstmannenorkest (Caecilia Raalte) zullen aantreden. Als laatste is daar nog Het Koor uit Heino aan toegevoegd, met als dirigent Mark Schrijver en vaste pianiste Alma Grooters. Peter Dullaert zal de Kerstgedachte voor zijn rekening nemen.

Omdat er voldoende Kerstconcerten (waar solisten en koren zingen), wordt dit weer een Kerstsamenzang en waarin het publiek volop ruimte krijgt om mee te zingen. Het Kerstverhaal zal als een rode draad door de samenzang te horen zijn.

Peter Dullaert krijgt de Pauluskerk altijd vol vanwege zijn originele teksten. De organisatie verwacht dat hij ook het Kerstverhaal met deels eigen teksten zal verluchtigen, die hier en daar zullen aansluiten op het programma.

Het concert begint om 19.00 uur en de toegang is gratis. De opbrengst van de deurcollectie gaat naar de Sterre Stichting.

Na afloop worden er op het kerkplein oliebollen geserveerd en is er glühwein en warme chocolademelk. Het Kerstmannenorkest zal ook na afloop buiten de kerk sfeervol aanwezig zijn.

Meer informatie is op staging2.kerstsamenzangraalte.nl en staging2.sallandvocaal.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.