koen tijs wint wedstrijd van de week

VV Heino stuntte zaterdagavond in de beker door in eigen huis met 2-1 eersteklasser Stevo te verslaan. Heino is de enige Sallandse ploeg die nog actief is in de bekercompetitie. Rohda Raalte verloor van Luctor et Emergo (3-2) en Overwetering ging hard onderuit tegen DETO (6-1).

Maar liefst elf deelnemers zagen deze verrassing aan komen en voorspelden dan ook de juiste uitslag van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week tussen Heino en Stevo. Maar zoals altijd kan er maar één de winnaar zijn. Deze week gaat de prijs naar Koen Tijs.

Woensdag om 12.00 uur staat er weer een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.