Home / archiefcentraal / kerstmarkt middel weer groots aangepakt

kerstmarkt middel weer groots aangepakt

Autobedrijf Voskes in Middel vormt op zaterdag 10 december de locatie voor een grote verwarmde Indoor kerstmarkt/autoshow. Deze kerstmarkt, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt, duurt van 17.00 tot 21.30 uur. De organisatie is in handen van de Stichting Feestcommissie Middel in samenwerking met autobedrijf Voskes.

De showroom van het autobedrijf aan de Oude Deventerweg wordt geheel omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt. Gospelkoor Together uit Liederholthuis zorgt voor de muzikale omlijsting. De autoshow vindt buiten plaats.

De kerstmarkt bestaat uit kraampjes met diverse kerstartikelen, zoals kerststukjes, kerstgraftakken, cadeauartikelen, (kerst)kaarten, (kerst)kaarsen, sierraden, waarbij de glühwein, erwtensoep en de Kerstman met zijn (gratis) cadeautjes niet ontbreken. Ook kun je meedoen aan verschillende spelletjes, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Daarnaast is er muziek van DJ de Dolle Olifant en treedt de Just a- Band op. Als vanouds wordt er weer een modeshow gehouden voor kinderen en volwassenen, wederom verzorgd door Hiershop (mode en kinderkleding uit Olst). Tijdens en na de kerstmarkt kun je een hapje en een drankje nuttigen in het speciaal voor deze gelegenheid opgebouwde kerstcafé.

Lees ook

SallandWonen wil appartementen in Kulturhus

RAALTE – SallandWonen heeft plannen om de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.