kamps en lubach in het capellenborg theater

Het Monica da Silva Trio staat op zaterdag 19 november op de planken van het Capellenborg Theater in Wijhe. Dit tot duo verworden trio weet slimme taalvondsten te koppelen aan muzikaliteit en dit alles op hoog tempo.

Het Monica da Silva Trio bestaat uit Tim Kamps en Arjen Lubach. Tim Kamps is bekend van Rooyackers, Kamps & Kamps. Dit Rotterdams cabarettrio heeft Tims samen met studiegenoot Bor Rooyackers en tweelingbroer Wart Kamps in 1997 opgericht, ze wonnen diverse prijzen waaronder de Wim Sonneveldprijs.

Arjen Lubach schrijft en speelt. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan, had een nachtprogramma bij radio 3FM, maakt deel uit van de theatergroep Op Sterk Water en maakt samen met Edo Schoonbeek de Rapservice voor Koefnoen.

Veel mensen vragen zich af waarom het duo Tim Kamps en Arjen Lubach zich het Monica da Silva Trio noemt. De twee mannen hebben daar een goed verhaal bij: ‘Nadat Monica da Silva besloot het trio te verlaten in 2009, zagen haar twee overgebleven geen reden om te stoppen of om de naam te veranderen’.

De twee gitaristen werden dé grote hit van reizend theaterfestival De Parade. In navolging van dit succes stond Het Monica da Silva Trio op Lowlands, de Zwarte Cross, Kröller Möller Festival, Geen Daden Maar Woorden, de Uitmarkt en speelden ze op 3FM. Hun laatste single ‘Dingetje’ werd een succes op YouTube.

Hun voorstelling is een combinatie van droge humor en liedjes met sterke teksten, waarbij zelfspot en muzikaliteit de boventoon voeren. De voorstelling is laagdrempelig en luchtig en het trio zoekt graag interactie met het publiek. Het Monica da Silva trio is te zien op zaterdag 19 november 2011 om 20.15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kijk voor meer informatie op: staging2.theatersolstwijhe.nl

Kaarten zijn te koop op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij Postagentschap Bourquin aan de Langstraat 66 in Wijhe, Boek- en kantoorvakhandel Korten aan de Geertsstraat 19-21 in Olst en Holstohus (VVV-balie) aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.