kabaal voor het eerst op de radio

De eerste radio uitzending bij RTV Raalte zit er alweer op voor de cliënten van De Parabool. Het was een groot succes. Met eigen Kabaal Live-petten en stickers, die ze tijdens de uitzending overhandigd kregen door clustermanager Cor Janssen van De Parabool, hebben de Parabool-dj’s een echt radioprogramma.

Voor Ronnie en Folkert Jan is het een spannende uitzending vol verrassingen. Al voelt Ronnie zich zienderogen snel op z’n gemak. Dat is ook niet gek, want in z’n vrije tijd neemt hij vaker de rol van dj op zich. Folkert Jan is geconcentreerd op zijn taak en presenteert het, door hem persoonlijk uitgezochte, eerste nummer alsof hij nooit anders heeft gedaan. Wethouder De Groot geniet van de uitzending en geeft van tevoren aan ‘een hoop kabaal’ te verwachten. “Ik ben zelf groot muziekliefhebber en heb vroeger zelf ook als dj gewerkt op een camping. Toen ging het er allemaal nog wel heel anders aan toe. Ik werkte toen nog met singeltjes.”

Harry Radstake, eindredacteur van Rtv Raalte, is voor deze keer ook bij de uitzending aanwezig. Hij is reuze-enthousiast over Kabaal Live. Toen hij bij het project ‘Sterk door Vrijwilligerswerk’van Landstede Welzijn zijn wens kenbaar maakte graag een programma met verstandelijk beperkte mensen te maken, kwamen zij op het idee om De Parabool te benaderen.

Het resultaat mag helder zijn: een prachtprogramma met twee zeer gedreven dj’s. Ook collega’s bij Rtv Raalte zijn enthousiast. Het radioprogramma werd donderdag prompt onderbroken door Bart Voogd, die de vrijdagmiddagshow presenteert. Met twee taarten verwelkomde hij Folkert Jan en Ronnie. Na de uitzending kon er lekker gesmikkeld worden op de eerste uitzending.

Vanaf nu zal het programma Kabaal Live, gepresenteerd door Ronnie Blaauw en Folkert Jan Post, iedere woensdag van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren zijn via de kabel op 104.1FM of via de ether op 105.1FM. Buiten Raalte is Kabaal Live te beluisteren via internet: staging2.rtvraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.