kaartmiddagen in kantine vv heino

De supportsvereniging van VV Heino houdt ook deze winterstop weer kaartmiddagen in de kantine van de voetbalvereniging. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je op zes zaterdagmiddagen kaarten.

De data waarop gespeeld wordt zijn 17 december, 14 januari, 21 januari, 28 januari, 4 februari en 11 februari.

De kaartmiddag beginnen allemaal om 13.30 uur, behalve die van 17 december, die begint om 13.00 uur. Daarna kun je wel mooi in de kantine blijven hangen, want op die 17e wordt er nadien een oudejaarsborrel gehouden.

Inschrijven kan vanaf een half uur voor aanvang van de kaartmiddagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.