kaartenactie voor nieuw schoolplein

De aftrap van de actie werd om 11.30 uur gegeven op het schoolplein van de Dolfijn aan de Canadastraat. Alle kinderen hadden hun eigen ontworpen kaarten mee genomen. Pastor Gerard Noordink was uitgenodigd om de eerste set te kopen. Aangezien hij niet kon kiezen, had de oudste leerling Twan Mulder de eer. De pastor kocht zelfs twee setjes en hiermee is de actie dus succesvol gestart.

De kaarten worden per set van acht kaarten verkocht voor zes euro. Elk kind verkoopt zijn eigen ontwerp, dus elke set kaarten is uniek. Door zoveel mogelijk kaarten te verkopen in de buurt, aan familie, kennissen enzovoort hoopt de Dolfijn dat alle gewenste speeltoestellen ook daadwerkelijk aangeschaft kunnen worden. De school verwacht dat het enthousiasme van de jonge verkopers zal leiden tot een recordopbrengst. De actie loopt tot maandag 5 december.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.