jumping indoor luttenberg van start

Tijdens de GMB competitie laten ruiters jonge paarden zien wat voor springvermogen ze hebben. Ze worden beoordeeld op techniek van het springen van het paard en het rijden tussen de hindernissen. Hier krijgen ze punten voor. `s avond gaat de finale van start.

“Na een aantal jaar geen finale in de B en L te hebben gehad doen we het dit jaar wel weer.

Ruiter en amazone`s willen hier best voor weer komen om een finale te rijden. We hopen ook dat het een mooie finale wordt”, aldus de organisatie.

Op dinsdag, woensdag en donderdag gaan de ruiters in de klasse B tot en met ZZ van start. In de klasse B en L kunnen de beste vijftien van elke rubriek door naar de finale op de zaterdagavond.

Vrijdag staat in teken van Nationaal springen. ‘s Avonds om 20.00 gaat de Grote prijs van start. Tijdens deze wedstrijd gaan ruiters strijden om geldprijs van 1.000 euro. De combinaties die foutloos rijden in de eerste omloop mogen weerkomen voor de barrage. Wie het snelst en foutloos het verkorte parcours aflegt, mag met de geldprijs naar huis.

Nieuw dit jaar is dat ruiters en amazones zich kunnen plaatsen voor een nieuw Internationaal concours in Salland, CSI** Salland. Dit concours wordt verreden in Mariënheem in de week van 15 tot en met 18 maart 2012.

Het gaat om de klasse 130 en 135 de beste 30 ruiter die mee hebben gedaan aan de voorselectie mogen tijdens CSI** Salland mee rijden in de finale van de Salland cup die wordt verreden op 16 maart 2012. De eerste voorselectie wordt gereden tijdens JIL 2011 en de tweede tijdens de Sallandse Ruiterdagen en de derde tijdens Bathmen te Paard 2012.

Meer informatie is op staging2.jumpingindoorluttenberg.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.