jong rohda verliest nipt van twente a1

Het was een leuke wedstrijd om te aanschouwen. Beide teams begonnen enigszins gehandicapt aan de wedstrijd. Zo mistte Jong Rohda vaste waarden als Jordy Bloo, Emir Balavac en Teije ten Den.

Fc Twente had over de gehele wedstrijd duidelijk de overhand. Toch duurde het nog tot de 75e minuut voordat FC Twente haar eerste en tevens enige doelpunt maakte. Jong Rohda had nog wat kansen op een gelijkmaker, maar deze stunt bleef uit.

Ondanks de nederlaag is Jong Rohda toch een winnaar. De Raalter formatie mocht namelijk met twee doelpunten verschil verliezen om de onderlinge competitie te winnen. Na de wedstrijd kreeg Jouke Tuininga, coördinator van Jong Rohda, een waardebon van 250 euro uit handen van het Beltona beloftencompetitiebestuur. Daarnaast kan het elftal als uiteindelijke winnaar nog rekenen op een cadeau van FC Twente, namelijk een geheel gevulde verzorgingskoffer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.