irene nijland wint fotoactie

Clark Hueting, jurylid namens De Fotograaf Raalte, vertelt dat deze foto gewonnen heeft door zijn ‘optimistische uitstraling’. “Met het thema Verregende Vakantie 2011 sluit deze foto naadloos aan op het onderwerp. Kijk naar zijn paraplu, een parasol van VacansOleil, zijn blote voeten in de zomerse teenslippers en zijn zomerse bermudabroek: klaar voor een welverdiende zonnige zomervakantie! Maar de zomer van 2011 pakte geheel anders uit, regen, regen en tussen de buien door ook regen. Gelet op de waterstroom die over de zandweg van de camping gaat, was het niet de eerste druppel die uit de lucht kwam. Maar toch straalt deze vakantieganger een heerlijke positieve energie uit. Zo van ‘het komt allemaal goed’ en ‘het zal mij de pret niet drukken’.”

Ook mee doen? Ook een luxe fotoshoot inclusief vergroting gemaakt in de Fotostudio van de Fotograaf Raalte aan de Herenstraat winnen? Ga dan naar fotograaf.sallandcentraal.nl en upload gratis je favoriete foto! Het nieuwe thema is herfst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.