informatieavond over project van dijk heino

Heino krijgt komende vanuit de richting Zwolle een nieuwe entree. Het licht staat namelijk op groen voor het ‘project Van Dijk’, zoals de bouw van vijftien appartementen en één penthouse op de locatie van de voormalige garage aan de Dorpsstraat al wordt omschreven. Hoog tijd dus voor een informatieavond die tevens geldt als startsein voor de verkoop. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur bij Zaal Oortwijn in Heino.

Vanwege allerlei procedures heeft het een tijd geduurd, maar Sprengenberg Vastgoed uit Raalte staat nu te popelen om de schop in de grond te steken. Siebert Makelaars, eveneens uit Raalte, zal de verkoop van de appartementen voor zijn rekening nemen. Beide partijen roemen vooral de fraaie architectuur van het nieuwe complex dat aan de achterkant zal worden voorzien van een eigen parkeerterrein. “In de voorbereiding hebben we daar veel aandacht aan besteed”, vertellen Jan Scheppink en Hans Westenenk van Sprengenberg Vastgoed en Gert Siebert van Siebert Makelaars. “Dat had alles te maken met het feit dat je hier wel te maken hebt met een entree van het dorp. We hebben een industriële look gecreëerd. Mede dankzij het rijk gedetailleerde metselwerk komt de nostalgie van vroeger helemaal terug.”

De bijeenkomst op 24 november start met een 3D-presentatie van het project. Verder is er deze avond uiteraard voldoende gelegenheid voor één op één contact met de betrokken partijen alsmede met Rabobank Salland en ING die beiden met een stand zijn vertegenwoordigd. Wie deze avond niet aanwezig kan zijn, maar toch meer informatie wil, kan zich melden bij Siebert Makelaars, telefoon 0572 36 36 64 of een kijkje nemen op de websites staging2.siebertmakelaars.nl en staging2.sprengenbergvastgoed.nl

Kantoor

Het ‘project Van Dijk’ bestaat uit drie bouwlagen en een penthouse (van 180 vierkante meter!). De appartementen variëren in grootte en prijs, maar beginnen al vanaf 259.000 euro. Het gaat om royale appartementen inclusief berging en parkeerplaats. Het merendeel van de vijftien appartementen beschikt over drie slaapkamers. Eventueel is er dus ook ruimte voor een kantoor of klein bedrijf aan huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.