infoavond over nieuwbouw de springplank

Stichting De Mare en de gemeente Raalte houden 30 november een informatieavond over de stand van zaken van de nieuwe Brede school De Springplank. Belangstellenden zijn van harte welkom zich op deze avond te laten informeren over het definitieve ontwerp van de nieuwe brede school, het voorlopig ontwerp van de omgeving rondom de brede school en de planning van de nieuwbouw.

De brede school gaat onderdak bieden aan de openbare basisschool De Springplank, KOOS, Stichting Peuterspeelzalen Raalte, het Centrum voor Jeugd & Gezin en ruimte voor thuiszorg en maatschappelijk werk. De start van de bouw is gepland in maart 2012 en het nieuwe brede schoolgebouw moet voor de zomer van 2013 klaar zijn.

De informatieavond heeft de vorm van een inloopbijeenkomst. Bezoekers kunnen tussen 20.00 en 21.30 uur komen wanneer ze willen en krijgen op maat informatie van betrokkenen en deskundigen. Er zijn tekeningen van het definitieve ontwerp van de brede school te bekijken. Voor dit ontwerp wordt op korte termijn een bouwvergunning afgegeven.

De inrichting van de openbare ruimte en het schoolterrein heeft nog een ‘voorlopig’ karakter. Tijdens de inloopavond is het Voorlopig Ontwerp van het schoolterrein en de openbare ruimte te zien. Bezoekers kunnen zowel mondeling als schriftelijk reacties en suggesties achterlaten. Na de inloopavond gaan De Mare en de gemeente werken aan een definitief ontwerp. Het doel is dat er in januari 2012 een definitief plan ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.