hulptroepen voor niks naar de jumbo

Jumbo heeft C1000 overgenomen en stond daardoor afgelopen week flink in de schijnwerpers. Maar het was nog niet genoeg. “Wij willen meer aandacht, wij willen meer aandacht,” schreeuwde de supermarkt. En dat lukt.

Met loeiende sirenes trok de brandweer zondagmiddag naar de supermarkt. Er was namelijk een brandmelding binnengekomen vanaf de Jumbo aan de Molenhof in Raalte. Politie, brandweer, de hele reutemeteut werd opgetrommeld. Voor niks, bleek achteraf (gelukkig).

Na een inspectie van ongeveer vijf minuten konden de hulptroepen weer huiswaarts keren. Of de leden van de hulptroepen nog even boodschappen mochten doen is ons overigens niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.