hoofdprijs loterij tennis welsum 10000 euro

Door één of meer loten te kopen steun je de club bij de verbouwing. Er zijn slechts vierhonderd loten ter waarde van 120 euro per stuk beschikbaar. In 2012 wordt tien keer een winnaar van een maandprijs bekend gemaakt. Deze prijs is een pakket met producten ter waarde van 250 euro.

Aan het einde van het jaar wordt de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt: een auto, keuken of badkamer ter waarde van 10.000 euro. De winnaar mag zelf een keuze maken uit een van de drie mogelijkheden.

Door het beperkte aantal loten is de kans groot dat je de winnaar wordt van één van de maandprijzen of van de hoofdprijs ter waarde van 10.000 euro.

Je kunt deelnemen aan de loterij door het formulier op staging2.tenniswelsum.nl te printen, in te vullen en op te sturen. Hiermee machtig je de vereniging om een jaar lang maandelijks 10 euro per lot af te schrijven. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige machtiging van 120 euro per lot. Dit najaar ontvang je per post je lot(en).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.