hockeymeiden smhc beleven moeilijke start

Het meisjes B-team van SMHC, de Sallandse Mixed Hockey Club, beleeft een lastige start van het nieuwe seizoen. De meiden promoveerden vorig seizoen naar de sub-topklasse en dat is duidelijk een stuk harder werken voor resultaten.

Na twee wedstrijden staat het B-team voorlaatste op de ranglijst. Het eerste duel ging verloren tegen Bully met 2-1. Het tweede duel, afgelopen zaterdag, tegen EHV ging met 2-5 verloren. Geen schande, maar wel jammer. Het heeft immers nog 2-2 gestaan en als het gelijkspel dan omgezet wordt in verlies, dan smaakt dat extra naar.

Toch hoeven de meiden de volgende wedstrijden niet met de staart tussen de benen het veld te betreden. De twee voorgaande tegenstanders staan namelijk respectievelijk de eerste en de tweede plek van de ranglijst en wonnen hun andere duels een stuk dikker. Met andere woorden: Die punten voor het meidenteam, die komen er wel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.