heetense kinderen verwelkomen sinterklaas

Nog maar net één dag in Nederland en Sinterklaas bracht al een bezoek aan Heeten. Dankzij het mooie, zonnige weer, werd Sinterklaas in de straten toegezwaaid door vele kinderen. Fanfare St. Caecilia zorgde voor vrolijke klanken tijdens de rit. De rondrit door het dorp eindigde bij de sporthal, waar alle kinderen zich verzamelden en Sinterklaas zingend werd verwelkomd.

Sinterklaas was blij weer in Heeten te zijn. Even leek echter een indringster het feest te verstoren. Ze vond het feest maar onzin en volgend jaar moest Sinterklaas maar lekker in Spanje blijven en de cadeautjes via internet bestellen. Maar Sinterklaas liet zich niet van de wijs brengen: “Het gaat toch om de gezelligheid? We vinden het leuk om hier bij de kinderen te zijn. We gaan er samen een leuk feest van maken.”

De muziek- en danspieten maakten het feest compleet. Onder het liedje ‘linkerbeen, rechterbeen’ gingen de beentjes in de lucht en werd er enthousiast meegedanst door de honderden kinderen. Ook hadden veel kinderen tekeningen meegebracht voor de Sint.

Na een uurtje moest Sinterklaas weer verder, maar niet voordat hij de kinderen beloofde dat zij ’s avonds hun schoen mochten zetten. Het was een geslaagde middag, die mede mogelijk gemaakt werd door de Heetense Ondernemers Vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.