Home / archiefcentraal / heemruiters in de prijzen op eigen toernooi

heemruiters in de prijzen op eigen toernooi

De ruiters en amazones van de Heemruiters uit Mariënheem hebben dit weekend diverse prijzen gepakt op de kringkampioenschappen. Dewi Gorter won met haar pony Elmo de tweede prijs in de E klasse B springen. Ook Dion Hekking won een tweede prijs.

Er was ook een tweede prijs voor Dion Hekking met haar pony Kruimeltje. Aniek Kloosterman ging er met Cindy met de eerste prijs vandoor. Ook Melissa Kempers wist een oranje lint mee naar huis te nemen. Zij won in de C klasse L met pony Ginger.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.