halloween in uitverkocht hoftheater

Een griezelige maar gezellige avond afgelopen zaterdag in het Hoftheater. Voor een uitverkochte zaal verzorgde drumfanfare St Caecilia de jaarlijkse uitvoering met als thema Halloween. Alle afdelingen van de drumfanfare uit Raalte kwamen die avond aan bod: De leerlingen lieten horen wat ze allemaal al hadden geleerd het afgelopen jaar, sommigen zelfs in de afgelopen maand.

De slagwerkers toonden hun kunsten op de trommels, waarbij ze ook een aantal zelf gemaakte nummers ten gehore brachten. De drumfanfare speelde diverse muziekstukken, waaronder heel toepasselijk ‘A rocking Halloween’ en ‘Phantom of the Opera’. Een aantal minirettes deed voor het eerst mee met de uitvoering, maar dit was niet aan ze af te zien. De groep danste dapper helemaal zelf bij een muziekstuk, maar deed ook samen met de majorettes en het twirlteam een dans op Thriller en bovengenoemde nummers van de drumfanfare. Twee dames van het twirlteam hadden een zeer vreemde danspartner: zij dansten met een skelet op ‘Dans Macabre’.

Naast dat de uitvoering in het teken stond van muziek en dans werd er ook een aantal mensen in het zonnetje gezet. Er waren 5 jubilarissen. Eén daarvan, Gerard Koopman, is maar liefst 40 jaar lid van de drumfanfare. Hij kreeg een speciaal speldje van het KNFM. Daarnaast nam instructrice van de minirettes, majorettes en twirl, Cindy Kreileman, afscheid van de drumfanfare.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.