greenpeace voert actie in wijhe

Greenpeace voert actie in Wijhe. Op een toegangsbord aan de Onder de Gelder hangt een symbool van radioactieve straling. Op het bord word je verwezen naar de site staging2.wineenmegaton.nl . Uit deze site blijkt dat de actie een initiatief van de milieuactivisten is.

Volgens Greenpeace staat Wijhe op een lijst van het ministerie om als opslag te gaan dienen voor radioactief afval. De gemeente Olst-Wijhe zei daarentegen een aantal weken geleden nog, helemaal niks te weten over de eventuele opslag van het afval in Olst-Wijhe.

Op de site staging2.wineenmegaton.nl kunnen bewoners van Olst-Wijhe een petitie sturen naar wethouder Cor van den Berg. Een link naar de petitie vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.