graydon award voor installatie techniek raalte

Installatie Techniek Raalte BV is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. Deze award is op 24 oktober op het kantoor van ITR BV uitgereikt aan directeur Roy Schulten. Dit betekent dat ITR BV tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche.

Graydon beoordeelt als financiële dienstverlener bedrijven op hun kredietwaardigheid en financiële huishouding. Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

“In tijden van financiële onzekerheid merken wij dat het belangrijk is te weten met wie men zaken doet”, vertelt Roy Schulten. “Bedrijven willen graag zonder zorgen zaken doen met een betrouwbare partner, daarom is het prettig dat ITR BV dit keurmerk krijgt. We zien het als een beloning in ons 20-jarige bestaan en laten graag aan onze relaties weten dat ons bedrijf financieel gezond is en dat het solide en verantwoord zaken doen is met ITR BV. We zijn dan ook zeer trots op deze award.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.