gouden podium cadeaukaart voor koggeltjes

Afgelopen donderdag maakten bezoekers van de voorstelling van Ronald Goedemondt in het HOFtheater kans op de Gouden PODIUM Cadeaukaart. Deze Gouden PODIUM Cadeaukaart werd gewonnen door de heer en mevrouw Koggel uit Raalte.

Bij binnenkomst in de theaterzaal troffen zij een gouden stoel. Vervolgens kregen ze een Gouden PODIUM Cadeaukaart overhandigd door directeur Jos van den Born, met een waarde van € 75,00. Dit bedrag kunnen zij besteden aan tickets voor theater, concert & festival.

De Gouden PODIUM Cadeaukaart is een onderdeel van de landelijke campagne Gouden PODIUM Maand. Het doel van deze campagne is het promoten van de cadeaukaart en tegelijk (potentiële) bezoekers te stimuleren vaker theater, poppodia en festivals te bezoeken. Ook andere theaters doen mee aan de actie en reiken in de maand november een Gouden PODIUM Cadeaukaart uit aan één van de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.