Home / archiefcentraal / goedemondt verdient een uitverkochte zaal

goedemondt verdient een uitverkochte zaal

Hij gaf het eerlijk toe aan het begin van zijn optreden, hij moet even op gang komen. Wankel in zijn concentratie begint hij aan zijn show, zelfs afgeleid door een opengaande deur komt hij langzaam beter in zijn rol. Na een minuut of tien begint de stoomtrein Goedemondt tempo te maken en begint de boel écht lekker te lopen.

In hoog tempo dendert hij door zijn show heen. Ongeveer een uur en drie kwartier lang volgen goed getimede grappen elkaar op. Een Wilders-immitatie, met je ogen dicht zo goed dat je Wilders echt hoort, ergernissen aan volle winkelstraten, zijn verhaal over de kaassoufflé, het gesprek met een eekhoorntje en zijn Nicolas Cage-immitatie: Zoek vooral geen rode draad, die is er niet.

Wat de bezoeker van het Hoftheater donderdagavond wel voorgeschoteld kreeg, was een avond heerlijk cabaret. Nota bene in een zaal die niet eens uitverkocht was. Het grootste kritiekpunt van donderdagavond gaat niet naar de act, maar naar de lege stoelen. Goedemondt had een uitverkochte zaal verdiend.

Ties van der Heide

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.