gezondheidscentrum raalte komt er niet

De plannen om de oude flat te slopen en daar een nieuw gezondheidscentrum te bouwen, zijn volledig van de baan. In het gezondheidscentrum zouden naast de poli van het Deventer Ziekenhuis, ook een apotheek, huisartsen en verloskundigen komen. Volgens de woordvoerder ligt de grootste oorzaak van het schrappen van de plannen bij een aantal huisartsen. “De huisartsen trokken zich terug om voor hun moverende redenen.” De huisartsen waren zo belangrijk in de constructie van het gezondheidscentrum, dat toen het hele plan op losse schroeven kwam te staan.

Wat er nu met de flat achter de Hartkamp gaat gebeuren is nog onbekend, maar wat wel duidelijk is, is dat het gebouw voorlopig nog niet gesloopt wordt.

Het gezondheidscentrum was onderdeel van Masterplan de Hartkamp. De afgelopen jaren werd de Hartkamp grondig verbouwd en gerenoveerd. In de eerste fase werd wooneenheid de braak gebouwd, in de tweede fase werden twee kleinschalige woonvormen gebouwd. De derde was het gezondheidscentrum, dat er dus niet komt. De vierde fase van het behelst het terrein achter de Hartkamp. Daar wordt een nieuw gebouw voor kleinschalig wonen en dagbehandeling neergezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.