gewoon carolien orbs

“Ik heb eventueel nog een onderwerp voor jou: orbs. Zelf zie ik ze ook, heel af en toe. Ik zie er altijd maar een tegelijk. Het gevoel wat ik erbij heb, is altijd positief. Normaal gesproken zijn ze een beetje grijzig/kleurloos van kleur. Het lijken dan een soort doorzichtige ronde lampjes, met een zeer zwakke energie. Een paar maanden geleden zag ik er nog eentje vlak naast me, zo groot als een grote knikker, toen ik ’s nachts in bed lag en ineens wakker werd. Ik ging meteen rechtop zitten in bed. De orb vloog van me vandaan, maakte een rondje van in totaal een meter of 3,5 en bewoog zich weer naar mijn hand. Het duurde in totaal een seconde of 8 of zo. Dat is lang voor mijn doen, want meestal zijn ze na een paar seconde alweer verdwenen. Ik vond het een bijzondere ervaring!”

“Op twee momenten in mijn leven heb ik echter een grote zwevende voetbal met een zeer fel licht bij me in de slaapkamer gezien. Dit heeft grote indruk op me gemaakt. De eerste keer is nu zo’n 15 jaar geleden denk ik. Ik maakte toen een extreem moeilijke tijd door. Ik werd ’s nachts wakker en zag op dat moment een bol, met een fluoriserende lila kleur. Ik had toen geen flauw idee wat het was. Ik was wakker genoeg om het -echt- gezien te hebben. Ik weet -zeker- dat het geen hallucinatie was of zo. Het was verder donker in de slaapkamer. Wel had ik het gevoel dat er ‘iets’ van gene zijde naar me toe was gekomen om me sterkte en kracht te geven.”

“Zo’n 7 jaar geleden overkwam me het nog een keer, maar nu met een bol, weer zo groot als een voetbal, die fluoriserend groen was. Het was weer een heel fel licht. Ook nu voelde ik een grote positieve kracht die me op kwam zoeken. Ook toen leefde ik in een voor mij onzekere tijd.”

“Een paar jaar geleden vond ik op het internet info over orbs, waar ik tot dan toe nog nooit van had gehoord. Het gaat dan eigenlijk (bijna) altijd over die kleurloze/grijzige orbs en (bijna) nooit over gekleurde orbs. Weet jij er toevallig meer over? Nu denk ik dat die gekleurde orbs best engelen geweest konden zijn. Wat denk jij? Ik ben heel benieuwd!”

Wat denken jullie? Wat zijn jullie ervaringen met orbs, lichtdeeltjes en wat zijn jullie verklaringen? Schrijf gerust je ervaringen naar info@carolienjonkman.nl of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.