gewoon carolien 111111

Inzicht in de waarheid is overal te vinden. Van vroeger uit vertellen buutredners op 11/11 zittingen op ludieke manier de waarheid. Het gaf en geeft de mensen stof tot nadenken.

Omdat deze energie ‘in de lucht’ hangt rond deze datum en we nu richting nog meer 11 gaan, kan het zijn dat veel mensen antwoorden zoeken op vragen als; wie ben ik? waar sta ik voor? wat wil ik?… Vragen die niet nieuw zijn, maar elke keer een nieuwe diepgang aan je leven kunnen geven. Door deze nieuwe diepgang is er veel verandering: in het dorp Raalte stopt de ene en de andere winkel. De winkeliers hebben vast lange tijd geworsteld met dergelijke waarheidsvragen voordat ze gingen stoppen. Waar gaat dit alles naar toe? Het winkelend publiek staat ineens voor een voldongen feit. Even wel fijn, omdat er in de opheffingsuitverkoop goedkoop mooie spullen kunnen worden aangeschaft, maar er komt zo wel steeds meer leegstand. Een voorbeeld dat werken langzaam een andere vorm aanneemt in ons bewustzijn? Willen veel mensen geen slaaf meer zijn van een inkomen en een baan die niet genoeg voldoening geeft? Grote omwenteling in het bewustzijn van de waarde van geld?

Op 11/11 wordt van vroeger uit Sint Maarten gevierd. De oorsprong van het feest is het ronddragen van het (heilige) vuur. Iedereen heeft een lichtje, een heilig vuur, een Godsvonk in zich. Van daaruit kun je je verbinden met elkaar, je verbonden en in eenheid voelen met alles om je heen. Op weg naar 11-11-2011 wordt er dus ,al van vroeger uit, meer aandacht op ´wie ben ik echt´ gezet. Vooral op 11/11/’11 en zeker rond 11:11 uur kun je in alle rust even ergens gaan zitten of liggen. Dan zet je bijvoorbeeld alle cellen, alles in jezelf als het ware open om inzichten, antwoorden, vernieuwing (in bepaalde gevallen vernietiging) uit het licht te ontvangen. Dat gaat vanzelf. Gaan staan (in dit geval gaan liggen of zitten) voor wat je wilt en bent, inzichten ontvangen en deze realiteit vormgeven. Geniet ze!

Vertel gerust je ervaringen of vragen via info@carolienjonkman.nl staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.