ga eagles fc zwolle we zijn er vanmiddag live bij

Zondagmiddag zijn we live bij Go Ahead Eagles – FC Zwolle. De wedstrijd is meer dan zo maar een van wedstrijden in de Jupiler Leage. Het is een ook een kraker tussen de supporters uit Zwolle en Deventer. Tot middernacht geldt er zelfs een noodveroderening die nu al is ingegaan.

Buiten dat het streekderby betreft zijn de competitiebelangen ook groot. The Eagles kijken omhoog. Bij winst gaan ze MVV, dat vrijdag de punten liet liggen in Emmen, voorbij op de ranglijst. Als Almere of Den Bosch vanmiddag punten laat liggen bij respectievelijk Cambuur of Oss, klimmen de Eagles naar het linker rijtje.

Zwolle kan de koppositie verstevigen omdat opponent Eindhoven vrijdag twee punten morste tegen Sparta. Dat was nog een mirakel, want Eindhoven scoorde in blessuretijd nog gelijk.

De wedstrijd begint om 12.30 uur. Volg hier het liveverslag.

Bekijk alle foto’s van Go Ahead Eagles – FC Zwolle hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.