g voetbalteam wijhe zoekt vrijwilligers

Het G-voetbalteam van Wijhe ’92 is dringend op zoek naar vrijwilligers. Voor de deelnemers uit Wijhe is het komen naar de training (vrijdagavond) en de wedstrijd (veelal op zaterdagmorgen) geen probleem. Zij kunnen zelfstandig komen of worden door St. Ygdrasil gebracht. Voor de spelers uit Olst is het vervoer echter een probleem. In de praktijk blijken daarom spelers niet meer te komen: het vervoer is voor hen een te groot probleem.

Het team draait nu al een tijdje en het is een groot succes. Iedere vrijdagavond komt een grote groep voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking op de training om een lekker potje te voetballen. Het G-team telt zo’n 22 spelers uit zowel Olst als Wijhe.

Trainer Jan Plagman, zelf in het bezit van een diploma G team voetbaltrainer, heeft tijdens de training hulp van twee volwassenen en twee jongeren. De spelers zijn wild enthousiast, rennen over het veld, trappen tegen een bal en hebben een uur lang enorm veel sport plezier. Naast de training doet het team ook mee aan de competitie.

Vind je het ook belangrijk dat mensen met een beperking lekker samen kunnen voetballen, heb je een auto en wat tijd over, geef je dan op bij Jan Plagman via 06-53827398 of plagman15@gmail.com.

Jan Plagman: “Het is zo zonde om te moeten zien dat spelers niet mee kunnen doen omdat er geen vervoer is, terwijl ze zo enorm genieten van een lekker potje voetbal. Ik hoop dat er zich wat mensen zullen melden die het G-team met wat hand en spandiensten willen helpen, en met name op het gebied van vervoer”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.