frank satink wint popprijs van overijssel

Ev’Hands is de organisator van het jaarlijks terugkerende Dauwpop. Daarnaast programmeren zij voor festivals, zoals de Zwarte Cross, Ribs & Blues en Stöppelhaene. Ook verzorgt Ev’Hands de programmering voor clubs en poppodia. De Lantaarn in Hellendoorn, Metropool in Hengelo, Lucky in Rijssen en De Kelder in Amersfoort maken gebruik van de diensten van Ev’Hands.

Naast programmering wordt het bedrijf ook regelmatig ingehuurd voor site-productie, horeca en de financiële logistiek op festivals. Retropop in Emmen, Bevrijdingsfestival Wageningen en Fusion of Dance in Zwolle zijn enkele festivals die Ev’Hands in schakelen als partner.

Satink is mede oprichter van het platenlabel en boekingskantoor Goomah Music. Bij dit label staan bands als The Horse Company, A Silent Express, Tommy Ebben & the Small Town Villains, Cuban Heels, I Kissed Charles en Are You A Lion onder contract. Het muziekbedrijf werkt samen met 8 Ball Music en Excelsior Recordings.

In 2010 ging Goomah Music samen met Ev’Hands. Sindsdien is ook platenlabel Cool Buzz overgenomen en sinds de zomer van 2011 is muziekplatform Let’s Get Lost in oprichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.