foto en zo geslaagd voor pasfoto examen

Foto&Zo uit Raalte heeft maandag 7 november als een van de eerste fotozaken in Nederland met goed gevolg het pasfoto-examen afgelegd. “Het pasfoto-examen is niet verplicht, maar het bijhouden van kennis inzake alle pasfoto eisen is zeker belangrijk”, vertelt Jeroen Tielbeek van Foto&Zo.

“Er bestaan nog steeds vele misverstanden rondom pasfoto’s”, vervolgt hij. “In tegenstelling tot wat sommige mensen beweren, mag je nog steeds met bril op een officiële pasfoto, mits deze bril geen schaduw of reflectie veroorzaakt. Ook een kleine glimlach is geen enkel probleem!”

Naast pasfoto’s voor identiteitsbewijzen kun je bij Foto&Zo ook terecht voor pasfoto’s voor internationale visums. De eisen hiervoor wijken af van de Nederlandse voorwaarden aangaande afmeting en achtergrondkleur. Voor het maken van pasfoto’s (ook voor sportpassen) hoef je geen afspraak te maken en de foto’s zijn direct klaar, dank zij het DPS-systeem.

Foto&Zo is te vinden aan de Marktstraat 23a in Raalte, tel: 0572-365020. Meer informatie op staging2.foto-en-zo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.