feensta stoppelkatersprins zonder zorge

In een bomvolle Leeren Lampe is vrijdagavond 11 november 2011 om precies 11 minuten over 11, Klaas Feenstra gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2011 – 2012. Het motto van Prins Klaas I, der Stöppelkaters is: ‘Loat oe zörge noe ff stoan, want ut Carnaval giet oan’.

Klaas Feenstra is geboren en getogen in Friesland. Hij noemt zichzelf sinds 1995 een echte Raaltenaar. De 45-jarige Feenstra woont samen met Ienke en vier kinderen (Marije, Romy, Daan en Hanneke) in Raalte Noord. Klaas is tegenwoordig lid van het management-team van de Friesland Bank in Leeuwarden. Daarvoor was hij 20 jaar in dienst bij de ABN-AMRO, onder andere als directeur van de Raalter vestiging.

De nieuwe Prins der Stöppelkaters is al jarenlang actief binnen de Stöppelhaene (penningmeester, secretaris, erelid en jurylid Roja). Ook binnen de carnavalsvereniging is Feenstra geen onbekende. Sinds zijn entree in Raalte organiseert hij de ‘Kiek veur ’n Piek-collecte’ tijdens de carnavalsoptocht in Stöppelburcht. Hij was vorig jaar, als lid van de Weekendstappers, ‘Stöppelkraker van het jaar’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.