ernesto en marcellino en finkers naar raalte

Het Hoftheater presenteert de komende dagen maar liefst vier voorstellingen. Op donderdag 10 en vrijdag 11 november brengen Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers hun afscheidsvoorstelling ‘Het beste dan maar’ op de planken van het Raalter theater. Zaterdag 12 november is de Zwolse Esther Groenenberg te gast met haar liedjesshow ‘Overstroom’ en zondagmiddag 13 november brengt Lenny Kuhr haar intieme voorstelling ‘Liefdeslied’.

‘Het beste dan maar’ is voor Ernesto & Marcellino & Finkers een feestelijk afscheid van het publiek met de hoogtepunten van de afgelopen zeven theatershows. Het is de laatste kans op een avond vol ongeëvenaarde zin en onzin van twintig jaar Ernesto en Marcellino, waarvan de laatste tien jaar met medewerking van Wilfried Finkers. Kaarten kosten 20 euro. De laatste plaatsen voor 11 november zijn verkrijgbaar via de VVV/ANWB (0572-352406). Voor de voorstelling van donderdag 10 november zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Esther Groenenberg staat op zaterdag 12 november in het HOFtheater met haar tweede programma ‘Overstroom.’ Sinds Groenenberg in 2008 een grote hit scoorde met ‘Oh Meisje’ is het hard gegaan met de Zwolse. Met haar spatzuivere stem zingt ze over alles wat haar bezighoudt: fris relativerend en vrolijk, soms verassend gevoelig en ontroerend. Kaarten kosten 17,50 euro.

Lenny Kuhr voert op zondag haar show ‘Liefdeslied’ op in het Hoftheater. Dit is eveneens de titel van haar nieuwe album. ‘Liefdeslied’ is een voorstelling in akoestische setting, waardoor het haast aanvoelt als huiskamerconcert. Verhalende liederen met gevoel voor dramatiek in de stijl van Edith Piaf, maar dan in het Nederlands.

Kaarten kosten 18,50 euro. Bij deze voorstelling krijgen bezoekers op vertoon van hun entreebewijs een gratis welkomstdrankje bij een driegangenmenu van 29,50 euro bij de Bagatelle. Reserveren is verplicht: 0572-358484. Deze aanbieding geldt vanaf twee personen.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.