eerste zonnepanelen bij particulieren geplaatst

De rest volgt begin volgend jaar.

Al is het maximaal aantal particuliere deelnemers in de huidige fase al bereikt, aanmelden als deelnemer kan nog steeds. Werkgroeplid Jos Willemsen: “Indien we volgend jaar de tweede fase gesubsidieerd kunnen krijgen, komen mensen op de wachtlijst het eerst aan bod. Dit doen we uiteraard op volgorde van inschrijven. Mensen die overigens informatie willen over de zeer interessante duurzaamheidlening van de gemeente Raalte, om aanschaf van de panelen goedkoper te financieren, is te vinden via onze website.”

De tien panelen van de basisschool produceren samen jaarlijks ongeveer 2.000 kwh en dertig jaar lang. Op de digitale schoolborden in de klaslokalen worden de opbrengsten van de panelen voor de leerlingen zichtbaar gemaakt. Ook benieuwd wat de opbrengst tot op heden al is? Op staging2.duurzaamheeten.nl staat een link naar de website waar u het rendement meteen kunt inzien. De opbrengst na twee maanden was al meer dan 20 procent van de geschatte opbrengst.

Zonnekracht is het grootste uitvoeringsproject van Stichting Duurzaam Heeten. Zonnekracht voorziet, naast het voordeel van collectieve inkoop, in subsidie om de aanschaf van 750 zonnepanelen door Heetenaren (particulieren, bedrijven, sociaal maatschappelijk vastgoed) nog eens extra te stimuleren. Voor meer informatie over Zonnekracht kun je kijken op staging2.duurzaamheeten.nl of mailen naar info@duurzaamheeten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.